Poziv za učešće na standardizovanoj obuci ”Upravljanje projektnim ciklusom i priprema projekata - PCM napredni kurs”.

Pododjeljenje za ljudske resurse u saradnji sa Direkcijom za europske integracije objavljuje poziv za učešće na standardizovanoj obuci ”Upravljanje projektnim ciklusom i priprema projekata - PCM napredni kurs”. 

Poštovani kandidati/kinje,

U okviru redovnih obuka Direkcije za europske integracije, Pododjeljenje za ljudske resurse Vas poziva da se prijavite na gore navedenu obuku.

Trodnevna obuka za državne i javne službenike će biti održana u Tuzli, u periodu od 05-07.decembra 2017. godine, radi se o besplatnim obukama.  

Postupak apliciranja/prijave i odabira kandidata:

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u predmetnoj obuci, ljubazno vas molimo da ispunjeni prijavni obrazac sa svim traženim podacima, dostavite faxom na broj: 033 255 001 ili mailom na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli najkasnije do 30.novembra tekuće godine.

Više informacija o načinu apliciranja za navedenu obuku možete pronaći na ovom linku

http://www.dei.gov.ba/dei/media_servis/vijesti/default.aspx?id=18843&langTag=bs-BA

Za sva dodatna pitanja DEI možete kontaktirati na broj telefona 033 255 013 i 033 255 010 ili na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli  

S poštovanjem,