Poziv za učešće na obuci “Osnovni nivo obuka projekta sa fokusom na projektnu aktivnost 2.2. Dizajn, priprema i realizacija obuka iz oblasti RAP i PUP”

Pododjeljenje za ljudske resurse u saradnji sa implementatorom projekta “Uspostavljanje i jačanje institucija za kontrolu propisa i uspostavljanje sistema redukcije administrativnih prepreka” objavljuje poziv za učešće na obuci “Osnovni nivo obuka projekta sa fokusom na projektnu aktivnost 2.2. Dizajn, priprema i realizacija obuka iz oblasti RAP i PUP”. 

Poštovani kandidati/kinje,

U okviru projekta Ureda koordinatora za reformu javne uprave, Pododjeljenje za ljudske resurse Vas poziva da se prijavite na gore navedenu obuku.

Jednodnevna obuka za državne i javne službenike će biti održana u Brčkom, u hotelu „Jelena”, 6. 12. 2017. godine od 10.00 sati. 

U prilogu ovog poziva za učešće na obuci možete pogledati cjelokupni program obuke. 

Ciljna grupa

Ciljnu grupu čini 25-35 učesnika, državnih i javnih službenika koji imaju dodira sa normativno-pravnim aktivnostima.

Postupak apliciranja/prijave i odabira kandidata

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u predmetnoj obuci, ljubazno Vas molimo da ispunjeni prijavni obrazac dostavite na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli .

Za sve dodatne informacije i konsultacije možete se obratiti Amri Ćosović u Pododjeljenje za ljudske resurse na broj telefona 049 / 240-652.

KRAJNJI ROK ZA DOSTAVLJANJE UREDNO POPUNJENIH PRIJAVNIH OBRAZACA JE 4. 12. 2017. godine do 16.00 sati.

S poštovanjem!