Čestitke

ČESTITKA GRADONAČELNIKA POVODOM MEĐUNARODNOG DANA UČITELJA

5.10.2018. Poštovani učitelji, nastavnici, profesori, 

Obrazovanje naše djece od izuzetne je društvene važnosti za cjelokupnu lokalnu zajednicu. Odgovornost vaše profesije i posla koji obavljate nemjerljiva je jer ste nosilac i stub ne samo obrazovanja nego i odgoja učenika.

2018-10-05-Cestitka_Dan_ucitelja

Opširnije...

 

Čestitka gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika povodom Nove hidžretske 1440. godine

11.9.2018. Povodom nastupajuće Nove hidžretske 1440. godine Medžlisu Islamske zajednice i svim muslimanima Brčko distrikta BiH upućujemo čestitke sa željom da bude ispunjena srećom, zdravljem, radošću i prosperitetom! 

 

Zamjenik gradonačelnika                                        Gradonačelnik

      dr. Anto Domić                                              Mr. sc. Siniša Milić

 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA POVODOM KURBAN-BAJRAMA

Svim muslimanima i muslimankama čestitamo nastupajući Kurban-bajram. Želimo da ljubav i radost ispune vaša srca te da ga provedete u dobrom zdravlju i zajednici sa bližnjima. 

2018-08-17-Cestitka-Bajram-Ba

Opširnije...

 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA POVODOM RAMAZANSKOG BAJRAMA

Povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama svim sugrađankama i sugrađanima pripadnicima islamske vjeroispovijedi upućujemo iskrene čestitke. Nakon završetka mjeseca posta i molitve želimo da se duh prazničnih dana nastavi te da vam ovaj veliki vjerski praznik donese mir, sreću i radost.
2018-06-14-Slika-Bajram-Ba2

Opširnije...

 

Čestitka sugrađanki Dajani Đurić

15.5.2018. Povodom priznanja koje je sinoć na svečanoj ceremoniji u Mostaru „Večernji list“ dodijelio Dajani Đurić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić upućuje čestitku: 

„U svoje lično, ali i u ime svih građana Brčko distrikta BiH upućujem iskrene čestitke našoj sugrađanki Dajani Đurić, koja je na 17. tradicionalnoj manifestaciji Večernjakov pečat sinoć dobila priznanje za Poduhvat godine.

2018-05-15-Cestitka_sugradjanki_Dajani

Opširnije...

 
Još članaka...