Upriličena dodjela diploma na Ekonomskom fakultetu u Brčkom

10.5.2017. U prostorijama Ekonomskog fakulteta Brčko Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je upriličena svečana dodjela diploma i promocija diplomiranih ekonomista, magistara ekonomskih nauka i mastera ekonomije.

2017-05-13-Dodjela_diploma-4

 

2017-05-13-Dodjela_diploma-2

Svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić sa saradnicima.

2017-05-13-Dodjela_diploma-3

„Zadovoljstvo je biti danas među vama. Završili ste jednu etapu u svom obrazovanju. Želim vam u budućnosti mnogo sreće, ali isto tako vam želim da ono što slijedi, a to je zaposlenje, manje zavisi od faktora sreće a više od naših napora, odnosno napora Vlade da vam osigura uslove za rad. Trudit ćemo se da vam osiguramo izvjesnost u onome što vas najviše zanima a to je posao“, istakao je gradonačelnik Siniša Milić koji je čestitao svršenim studentima.

Dekan Ekonomskog fakulteta Brčko Srđan Lalić naglasio je da svi studenti mogu da budu ponosni na svoje diplome te da je osnovna ideja vodilja ovog fakulteta sigurnost, dostojanstvo i kvalitet iznad kvantiteta.

Svečanoj dodjeli diploma prisustvovao je veliki broj zvanica, predstavnici izvršne vlasti, vjerskih organizacija te institucija Brčko distrikta BiH.

2017-05-13-Dodjela_diploma-1