Čestitke

ČESTITKA GRADONAČELNIKA PRIGODOM MEĐUNARODNOG DANA UČITELJA

5.10.2018. Poštovani učitelji, nastavnici, profesori, 

obrazovanje naše djece od iznimne je društvene važnosti za cjelokupnu lokalnu zajednicu. Odgovornost vaše profesije i posla koji obavljate nemjerljiva je jer ste nositelj i stup ne samo obrazovanja nego i odgoja učenika.

2018-10-05-Cestitka_Dan_ucitelja

Više...

 

Čestitka gradonačelnika i dogradonačelnika prigodom Nove hidžretske 1440. godine

11.9.2018. Prigodom nastupajuće Nove hidžretske 1440. godine Medžlisu Islamske zajednice i svim muslimanima Brčko distrikta BiH upućujemo čestitke sa željom da bude ispunjena srećom, zdravljem, radošću i prosperitetom!

 

Dogradonačelnik                                             Gradonačelnik

        dr. Anto Domić                                             mr. sc. Siniša Milić
 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNIKA PRIGODOM KURBAN-BAJRAMA

Svim muslimanima i muslimankama čestitamo nastupajući Kurban-bajram. Želimo da ljubav i radost ispune vaša srca te da ga provedete u dobrom zdravlju i zajednici s bližnjima.

2018-08-17-Cestitka-Bajram-Hr

Više...

 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNIKA PRIGODOM RAMAZANSKOG BAJRAMA

Prigodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama svim sugrađankama i sugrađanima pripadnicima islamske vjeroispovijedi upućujemo iskrene čestitke. Nakon završetka mjeseca posta i molitve želimo da se duh blagdanskih dana nastavi te da vam ovaj veliki vjerski praznik donese mir, sreću i radost.
2018-06-14-Slika-Bajram-Hr2

Više...

 

Čestitka sugrađanki Dajani Đurić

15. 5. 2018. Prigodom priznanja koje je sinoć na svečanoj ceremoniji u Mostaru „Večernji list“ dodijelio Dajani Đurić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić upućuje čestitku: 

„U osobno ali i uime svih građana Brčko distrikta BiH upućujem iskrene čestitke našoj sugrađanki Dajani Đurić, koja je na 17. tradicionalnoj manifestaciji ‚Večernjakov pečat‘ sinoć dobila priznanje za ‚Poduhvat godine‘.
2018-05-15-Cestitka_sugradjanki_Dajani

Više...

 
Više članaka...