Честитке

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА УЧИТЕЉА

5.10.2018. Поштовани учитељи, наставници, професори, 

Образовање наше дјеце од изузетне је друштвене важности за цјелокупну локалну заједницу. Oдговорност ваше професије и посла који обављате немјерљива је јер сте носилац и стуб не само образовања него и васпитања ученика.

2018-10-05-Cestitka_Dan_ucitelja

Опширније...

 

Честитка градоначелника и замјеника градоначелника поводом Нове хиџретске 1440. године

11.9.2018. Поводом наступајуће Нове хиџретске 1440. године Меџлису Исламске заједнице и свим муслиманима Брчко дистрикта БиХ упућујемо честитке са жељом да буде испуњена срећом, здрављем, радошћу и просперитетом!

 

Замјеник градоначелника                                      Градоначелник

      Др Анто Домић                                            Мр сц. Синиша Милић

 

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА И ЗАМЈЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ КУРБАН-БАЈРАМА

Свим муслиманима и муслиманкама честитамо наступајући Курбан-бајрам. Желимо да љубав и радост испуне ваша срца те да га проведете у добром здрављу и заједници са ближњима.

2018-08-17-Cestitka-Bajram-Sr

Опширније...

 

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА И ЗАМЈЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ РАМАЗАНСКОГ БАЈРАМА

Поводом наступајућег Рамазанског бајрама свим суграђанкама и суграђанима припадницима исламске вјероисповијести упућујемо искрене честитке. Након завршетка мјесеца поста и молитве желимо да се дух празничних дана настави те да вам овај велики вјерски празник донесе мир, срећу и радост.
2018-06-14-Slika-Bajram-Sr2

Опширније...

 

Честитка суграђанки Дајани Ђурић

15.5.2018. Поводом признања којe јe синоћ на свeчаној цeрeмонији у Мостару „Вeчeрњи лист“ додијeлио Дајани Ђурић, градоначeлник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић упућује чeститку:   

„У својe лично, али и у имe свих грађана Брчко дистрикта БиХ упућујeм искрeнe чeститкe нашој суграђанки Дајани Ђурић, која јe на 17. традиционалној манифeстацији Вeчeрњаков пeчат синоћ добила признањe за  Подухват годинe.
2018-05-15-Cestitka_sugradjanki_Dajani

Опширније...

 
Још чланака...